Messi of Ronaldo?

Messi of Ronaldo?

Messi of Ronaldo? Een vraag die al honderden, zo niet miljoenen, keren is gesteld aan wie dan ook. Ik, JJ Kortlevers, kan hier ook geen antwoord op geven maar heb wel een bepaalde voorkeur voor een spelers: Messi. Ronaldo is een uitstekende voetballer met heel veel kwaliteiten, maar zijn ego staat hemzelf in de weg. Zijn zelfzuchtigheid en arrogantie wekt ook bij medespelers irritatie op en dat is nou net het verschil met Messi.

Messi is verre van arrogant en dat zie je ook terug in zijn spel. Natuurlijk weet Messi dat hij goed kan voetballen en misschien wel de beste voetballer ooit is, maar wie geeft ‘m daarin ongelijk? Nog iets wat hierbij speelt is de gun factor. Messi gun je geluk, Ronaldo niet.

Wie vinden jullie de betere van de twee? Mijn mening heb ik wel duidelijk gegeven op JJ Kortlevers lijkt me! Ik ben benieuwd

Groet,
JJ Kortlevers