JJ Kortlevers

JJ Kortlevers

Ik post het laatste nieuws, geruchten en andere leuke weetjes over deze fantastische sport. JJ Kortlevers is er voor alle voetballiefhebbers!

Ik ben al mijn hele leven een groot voetballiefhebber en wil mijn passie graag delen via mijn website. Ik zal niet alleen het officiële nieuws posten maar ook de geruchten en andere leuke weetjes. De voetbalwereld zit bomvol geruchten, en dat houdt het wat mij betreft ook juist leuk! Iedereen heeft wel een mening ergens over en kan het zelf beter. Ik ben er zelf ook zo één en zal  mijn visie uiten over bepaalde zaken.

Voetbal is een belangrijk deel van mijn leven en dat zal het altijd blijven. Ik wil van JJ Kortlevers een ontmoetingsplek maken voor iedereen die van voetbal houdt maar ook de wandelgangen interessant vindt. Ik wil de mensen een kijkje achter de schermen meegeven, nieuws wat niet altijd op de grote website wordt gepubliceerd.

Over mij

Ik ben 38 jaar en ben inmiddels 5 jaar gestopt met voetbal. Ik kon het niet meer combineren met mijn werk, wat ik erg betreur. Ik bezoek zo veel mogelijk de wedstrijden van Ajax maar helaas kan ik niet elk weekend in de ArenA zijn. Ik volg de club nauwlettend en zal ook veel over Ajax bespreken hier op JJ Kortlevers.

Nu weten jullie dus dat ik 38 jaar ben en groot voetballiefhebber, maar dat is natuurlijk niet het enige. Ik heb een leuke maar drukke baan in de journalistiek, waar ik vaak ook even langs de sport afdeling ga om te kijken wat ik daar nog te weten kom. Dus alles wat ik op JJ Kortlevers zal zetten, is zeker echt nieuws! Verder heb ik een gezin, ik ben al 10 jaar getrouwd met Janna mijn vrouw en ondertussen hebben 2 kinderen gekregen en de 3e is op komst! Super leuk dus, we hebben nu 2 meiden en een jongetje zou stiekem wel extra leuk zijn, maar dat er een derde kindje komt is sowieso al top. Mijn dochters zijn ook zeker op de hoogte van mijn liefhebberij voor voetbal, voor elke vaderdag of verjaardag krijgt papa JJ Kortlevers dan ook een leuk ajax cadeautje. De studeerkamer heb ik dan ook gebombardeerd tot ajax kamer en iedereen die op bezoek komt mag deze kamer bekijken.

Ik woon samen met mijn gezin in Almere, redelijk dichtbij Amsterdam dus. Mijn vrouw werkt op dit moment niet, maar neemt de taak van het verzorgen van de kinderen en het schoonhouden van het huis op zich. De naam JJ Kortlevers is ontstaan door een bijnaam die ik altijd kreeg. Mijn naam is namelijk Jan Joost, JJ. Kortlevers was ooit werkzaam bij Ajax, nog in de tijd dat mijn vader ook bij Ajax werkte.

Zoals ik al eerder zei hoop ik hier voetballiefhebbers bij elkaar te brengen. Het discussiëren over bepaalde zaken of elkaar wat leren over voetbal, dat is wat ik hoop te bereiken. Uiteraard is het ook gewoon mogelijk om alleen de nieuwtjes en geruchten te lezen!

JJ Kortlevers is al met al een website voor iedereen die iets met voetbal heeft. Heb je tips voor mijn website of vind je het leuk om een artikel in te zenden, ik sta voor alles open! Ik wil mijn bezoekers nauw betrekken bij de content die wordt geplaatst, dat is de basis voor JJ Kortlevers.

Vanaf nu is JJ Kortlevers dé plek voor al uw voetbalnieuws, -geruchten en leuke weetjes!